3/2005

3/2005

Klubová výstava NF psů v Praze

Po letošních akcích našeho Novofundlandklubu, jako byla velikonoční výstava v Srnčí, červencové setkání v Dobřanech a srpnové v Hostouni, jsme měli možnost zúčastnit se akce v Praze, a to dvoudenní klubové výstavy se zadání titulu CAC.

Pokračovat ve čtení

Vytisknout E-mail

Džbán – tři dny plné fundláků aneb výstavy jak se patří

Už mnoho týdnů před srazem na Džbánu jsem se třepal jako ratlík samou nedočkavostí, abych se octnul mezi množstvím chundelatých a impozantních tvorů, kterým s láskou a tak nějak mazlivě říkáme "funďové". Mnohé z nás už provázejí roky a některé dokonce desetiletí životem a stali se tak jeho nedílnou součástí. Mají pro většinu z nás neopakovatelné kouzlo a i když třeba nesklízejí zrovna vavříny a tituly a také často nadělají mnoho neplechy, jsou to prostě naši parťáci.

Pokračovat ve čtení

Vytisknout E-mail

Hostouň 2005

11.8.2005 jsem se vypravila se svými páníčky do Hostouně na vodní výcvik. Když jsme přijeli na místo určení, byli tam již tři psí přátelé (Cilka, Bertík a Dyna). Hned jsem se s nimi seznámila a začali jsme spolu dovádět. Páníčkové si postavili stan a pak si s ostatními povídali. Do večera přijeli další psí kamarádi. Večer páníčkové seděli u ohně a my jsme odpočívali.
Pokračovat ve čtení

Vytisknout E-mail