Jste zde:  
||
||
||
Hostouň 2012

Ostatní

Hostouň 2012

Prodloužený výcvikový víkend v Hostouni se blíží...hostoun-w

Srdečně Vás všechny zveme na tradiční oblíbený prodloužený víkend, věnovaný výchově psů.

Bude se konat    od pátku 10. do neděle 12. srpna 2012 v Hostouni.

 

Přijet je možné samozřejmě již ve čtvrtek a v pátek ráno být aklimatizovaný a připravený ….

Akce se koná ve spolupráci s německým BAG-RHV a výcvik povede pan Thomas Schreiber.

Smyslem akce je naučit psa základním návykům „civilizovaného“ chování ve vodě a mírně pokročilé základům vodní záchrany. Pokud se akce zúčastní někdo, kdo má našlápnuto na složení zkoušek, bude možno trénovat i vyšší dovednosti. S sebou vezměte: vodítko s řetízkovým stahovacím obojkem, vlastní aport nebo oblíbenou hračku psa, eventuálně plovoucí aport.

Ostatní, kteří nemají zájem o cvičení, se mohou věnovat koupání se psem, procházkám po krásném okolí, zkrátka užívat si společnosti, přírody, případně obojího. Večer posezení u ohně. Žádoucí je vzít s sebou hudební nástroje a naladit vlastní hlasivky. V závislosti na počtu přihlášených přivezeme klubové party stany a lavice a samozřejmě také pípu.

Ubytování je ve vlastních stanech, nebo spaní v autě, k disposici je kuchyňka s lednicí, krb a venkovní ohniště. Sociální zázemí tvoří sprcha a WC. Předností je, že areál je zcela uzavřen a tak nekonfliktní psi mají možnost volného pohybu. Podle podmínek stanovených pronajímatelem je poplatek za pobyt

100,-  Kč za osobu a den.

Samozřejmě je možné přijet jen na část výcvikové akce, nebo na jednotlivé dny. Nicméně ztrácíte tím kontinuitu výcviku….

Stravování si zajišťuje každý sám, ale je možné se domluvit na společných obědech a večeřích, které by připravovaly na místě. To ale záleží na předchozí domluvě. V místě je prodejna potravin, pekárna, a restaurace..

Pro zajištění odpovídajících podmínek a organizaci výcviku je třeba se přihlásit do 31. července na adresu tajemníka klubu:

Ing. Ivan Freiburg, Němčice 129, 533 52 Staré Hradiště

telefon: (+420) 603526934, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Další informace a dotazy: J. a J. Jandovi, telefon: (+420) 603446521, (+420) 605267526 e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Těšíme se na shledání v Hostouni.

Výbor NFK ČR

Vytisknout E-mail