Jste zde:  
||
||
||
Velikonoční Klubová výstava - Varvažov

Ostatní

Velikonoční Klubová výstava - Varvažov

Varvarov cesta

Informace k ubytování v rekreačním středisku Spolana-Varvažov


 

 

 

 

Popis cesty naleznete: http://www.varvazov.wz.cz/

Klubová výstava NFK

Termín akce: 22.4.- 24.4. 2011

příjezd pátek, výstava v sobotu, svod a bonitace v neděli


Program Klubové výstavy 23.4.2011

9.00 přejímka psů
9.30 začátek, dále posuzování v kruhu a závěrečná přehlídka
Po skončení výstavy proběhne slosování o věcné ceny.


Večer dražba, pro zájemce degustace vín značek Ryzlink vlašský kabinet
2007 Goldhamer, Sauvignon pozdní sběr 2008 Bergrus, Frankovka+Merlot
2007 Pod Pálavou, Cabernet Sauvignon pozdní sběr 2006 Turold, Pinot
Noir pozdní sběr 2006 Růžová Hora. Vína pochází z vinařství Tanzberg
Mikulov. Dále MI 5-26 Marlen 2007 pozdní sběr „Na viničkách“.
Volná zábava.


Místo: Rekreační středisko Spolana Varvažov

Lokalita: okres Písek, kraj Jihočeský

Ubytování je v 6 lůžkových chatách typu Gisela, z toho 8 chat má vlastní sociální zařízení, tyto chaty jsou 4-lůžkové a další chaty mají sociální zařízení na hlavní budově. Celková kapacita střediska je až 200 lůžek. Prostor střediska má cca 20.000 m2 - tedy pro radost se psy je zde místa více než dost.

Umístění:

Středisko se nachází v údolí řeky Skalice, uprostřed lesů v krásné přírodě Jižních Čech, 7 km od Zvíkovského podhradí, 20 km severně od města Písek. Okolí nabízí klidné, ničím nerušené, ekologicky čisté prostředí v převážně zalesněné krajině.

Ubytování:

Ubytování ve 4 - lůžkových chatách vytápěných akumulačními kamny (16 chatek x 4 lůžka). Sociální zažízení (WC, sprchy, teplá voda) na hlavní budově, nebo přímo na chatkách (8 chatek x 4 lůžka)

Sportovní vyžití:

V areálu jsou volejbalová hřiště, koupaliště s vlastní pláží a další velké plochy k různým hrám a sportu. Sportovní vybavení je samozřejmostí. Okolí dává dostatečný prostor k výletům do přírody, dostupné jsou i hrad Zvíkov a zámek Orlík.

Vybavení:

Televize, DVD, Hi-fi, bar s celým sortimentem alko a nealko nápojů. V případě nepříznivého počasí možnost využití jídelny nebo učeben. V areálu je několik ohnišť pro večerní posezení.

Příjezd autem je možný přímo do areálu.

;Stravování:

Plná penze v jídelně na hlavní budově. Vaříme kvalitní českou kuchyni. Dobře najedený zákazník = spokojený zákazník. Začátek stravování je dne 22.4. 2011 – večeře a ukončení stravování je dne 25.4.2011 obědem.

Cena pobytu:

1.050,- Kč za osobu a pobyt v chatce bez sociálního zařízení,

1.200,- Kč za osobu a pobyt v chatce s vlastním sociálním zařízením. Děti do 2 let bez služeb zdarma, jinak cena jako dospělá osoba.

Pobyt na 2 noci je možný pouze v chatce bez vlastního soc. zařízení. Cena na 2 noci s plnou penzí 900,-Kč os./noc.

Cena zahrnuje: 3x ubytování, 3x stravování v rozsahu plné penze, místní poplatky,DPH.

Pokud je chatka obsazena min. 2-3 osoby, jsou neobsazená lůžka zdarma, pokud bude chatka obsazena pouze 1 osobou 150,- Kč/noc do výše 4 lůžek.

Cena nezahrnuje: poplatek za psa ve výši 50,- Kč/den, povlečení. Dovézt vlastní.

Platba: k potvrzení rezervace chatky a stravování, je třeba uhradit zálohu 50% nejpozději do 25.1.2011. Doplatek 50% je splatný nejpozději do 3.4.2011.

Rezervace: Přemek Kalvoda - objednávky a rezervace míst nejlépe na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , kde zodpovíme i případné dotazy, nebo telefonicky na 605 314 190 . Do emailu nezapomeňte uvést přesnou poštovní adresu objednavatele. Dále jméno, příjmení a datum narození všech objednávaných osob, uveďte zda máte zájem o chatku s příslušenstvím či bez. Poštou Vám bude odeslána přihláška na pobyt, kde naleznete pokyny k úhradě doplatku a zálohy.

 

Vytisknout E-mail